Succesvolle start van het seizoen 2020 Aanbevolen

De eerste filmische avonturen van het seizoen 2020 zitten in het blik!

Vrijdag voor het Pinksterweekend opende Move Park Germany weer zijn deuren voor alle film- en pretparkfans en ging het nieuwe seizoen in. In nauwe samenwerking met de lokale autoriteiten en in de trant van de beste praktijken binnen de amusements- en attractie-industrie, bereidde het nummer 1 familiepark in Duitsland zich intensief voor om weer een leuke gezinservaring te bieden en tegelijkertijd de gezondheid en veiligheid van gasten en teamleden te garanderen.

Vanaf de officiële aankondiging van de staat NRW op 6 mei over een mogelijke opening van pretparken, zijn de voorbereidingen voor een veilige parkoperatie op volle toeren gereden, te beginnen met de conceptontwikkeling en regelmatige uitwisseling met de gezondheids- en openbare orde en de crisisbeheersing team van de gemeente Bottrop tot aan de uiteindelijke uitvoering van de maatregelen.

Terugkijkend op de eerste openingsdagen kan Movie Park Germany een positieve samenvatting geven:

"De gezondheid en veiligheid van onze gasten en teamleden blijven onze eerste prioriteit bij het verwelkomen van gasten in het park", vat directeur Thorsten Backhaus de indrukken van het afgelopen weekend samen. "Een grote dank gaat uit naar de stad Bottrop voor de constructieve samenwerking. We willen ook gezondheidsexperts en branchegenoten bedanken, en last but not least onze gasten, die zich heel attent en respectvol gedroegen en begrip tonen voor de nieuwe maatregelen. Het openingsweekend was een succesvolle start. "

"Movie Park Germany heeft gelukkig veel inzet getoond bij de voorbereiding van de opening en heeft er enorm veel werk in gestoken. De constructieve samenwerking tussen stadsbestuur en parkmanagement was voorbeeldig. Na de opening van het park waren de regels die zijn vastgesteld zouden verder worden onderzocht op hun praktische geschiktheid. Het is belangrijk om consistent en waakzaam te blijven met de hygiëne- en ontruimingsregels. Ik wil nogmaals iedereen in het park bedanken voor hun medewerking en begrip ", zegt Paul Ketzer , Eerste wethouder en crisisbeheerser van de stad Bottrop.

De set voor nieuwe filmische avonturen in het grootste film- en pretpark van Duitsland wordt weer opgeruimd. Maar ook het minimale afstandsbeleid, de voorschriften voor gezichtsmaskers en vele andere maatregelen die nodig zijn voor een veilige parkoperatie zijn van toepassing in Hollywood in Duitsland. De veiligheid en gezondheid van alle medewerkers en gasten blijven topprioriteit. "In de 'nieuwe normaliteit' is het ons doel dat onze gasten zich zoals gewoonlijk op hun gemak voelen in het park", zegt Thorsten Backhaus. "Tegelijkertijd willen we ze graag een onbezorgde dag bezorgen en laten ze zich onderdompelen in de wereld van plezier en films."

Om haar bezoekers onder de huidige regelgeving naar de wereld van plezier en films te vervoeren, is Movie Park Germany altijd trouw gebleven aan zijn motto 'Hollywood in Duitsland' bij de implementatie van de nieuwe maatregelen. Of het nu gaat om vloermarkeringen, luidsprekeraankondigingen of de interactie met wandelacts zoals Marilyn Monroe en Frank Sinatra - alles is geïmplementeerd in overeenstemming met het typische DNA van de film en het pretpark. De borden die op verschillende punten in het park zijn geplaatst, zijn in de filmwereld geïntegreerd als een 'script voor meer veiligheid op de set' en bieden informatie over het gedrag in attracties, servicefaciliteiten, restaurants of winkels.

Een andere maatregel die de laatste dagen bij de gasten steeds beter uitpakt, is het nieuwe online reserveringssysteem voor het kopen en uitwisselen van tickets. Hoewel spontane bezoeken aan Movie Park Germany vorig seizoen nog mogelijk waren, zijn online reserveringen vooraf vereist om ervoor te zorgen dat de bezoekerscapaciteit kan worden gehandhaafd in overeenstemming met de officiële voorschriften. Elk bezoek aan Movie Park Germany moet van tevoren online worden geregistreerd. Dit geldt zowel voor de aankoop van een nieuw ticket als voor reeds bestaande tickets of seizoenspassen, die de gasten online moeten inwisselen voor een dagticket.

"We zijn blij te kunnen melden dat het eerste weekend goed is begonnen. De feedback van onze gasten is altijd positief en de maatregelen gaan redelijk goed samen met het plezier van een filmachtige dag in het park. We zullen de ervaring gebruiken verkregen om de operationele processen verder te optimaliseren. We vragen een beetje geduld voor vragen die binnenkomen via onze hotline, telefonisch of per e-mail. De vraag wordt verhoogd en vragen zullen achtereenvolgens worden behandeld ", stelt Thorsten Backhaus. Bezoekers kunnen meer informatie vinden over het hygiëne- en infectieprotocol van Movie Park Germany en over het kopen en uitwisselen van tickets op de officiële website: www.movieparkgermany.de

10 years Themeparksnews