LEGOLAND® California Resort eerbetoon Aanbevolen

New York City staat bekend als 'De stad die nooit slaapt' en het is veilig om te zeggen dat er essentiële werknemers in de frontlinie zijn die precies dat doen om iedereen in deze ongekende tijd veilig en gezond te houden.

Om eerbetoon te brengen en dankbaar te zijn voor eerstelijnshelden, ontwierp een Master Model Builder bij LEGOLAND® California Resort een speciale scène in een miniatuur LEGO®-versie van de Big Apple in het Miniland U.S.A. in het Park.

De scène is gebouwd door Modelbouwer Tim Sams en is gevuld met LEGO-versies van eerstelijnswerkers, New Yorkers die hun harde werk toejuichen en een speciale LEGO "Thank You" -banner.
Het familie-themapark dat voor kinderen is gebouwd, blijft berichten van hoop en dankbaarheid delen om hopelijk een glimlach te brengen bij alle gezinnen die getroffen zijn door COVID-19 totdat ze weer kunnen openen.
De speciale eerbetoonvideo van New York City, samen met toegang tot instructievideo's over bouwen en leuke activiteiten die leren, creëren en spelen bevorderen, zijn te vinden op de website van het resort.
Alle activiteiten op de site zijn gratis en voor iedereen beschikbaar.

Voor meer informatie: https://www.legoland.com/llcbuildingchallenge/. (Engels)

Media

10 years Themeparksnews