Shanghai Disneyland heropent Aanbevolen

Shanghai Disney Resort heeft vandaag aangekondigd dat het themapark Shanghai Disneyland op 11 mei 2020 officieel heropend zal worden voor het publiek. De eerste heropening van het park zal een doelbewuste aanpak demonstreren, voortbouwend op de ervaring van de succesvolle heropening van Disneytown, Wishing Star Park en Shanghai Disneyland Hotel begin maart, en verbeterde gezondheids- en veiligheidsmaatregelen implementeren.

Tijdens deze initiële heropeningsfase zal het park nieuwe maatregelen en procedures invoeren, waaronder opening met beperkte opkomst en vereiste geavanceerde ticketing en reserveringen, het opvangen van sociale afstand in wachtrijen, restaurants, ritvoertuigen en andere faciliteiten door het park en het implementeren van een verhoogde frequentie van sanering en desinfectie.

Ticketverkoop zal beschikbaar zijn via de officiële online kanalen van het resort en de kanalen van officiële reispartners vanaf 8 mei om 8:00 uur, met een beperkt aantal tickets elke dag beschikbaar tijdens de eerste heropening.

Op 11 mei worden de meeste attracties, attracties, enkele shows en winkel- en eetgelegenheden van Shanghai Disneyland hervat met gecontroleerde opkomst. Sommige interactieve attracties en ervaringen, zoals speelruimtes voor kinderen en theatershows blijven gesloten. Gasten kunnen de beschikbaarheid van attracties en entertainment bekijken via de officiële website en app van het resort.

Om sociale afstand te kunnen bieden, zullen optochten en nachtelijke spektakels ook op een later tijdstip terugkeren. Tijdens de eerste heropeningsfase zal een speciale Disney-personageprocessie, Mickey en Friends Express, meerdere keren per dag plaatsvinden en het Enchanted Storybook Castle komt elke dag tot leven met licht en muziek in de schemering met Evening Magical Moments. Geliefde Disney-personages zullen op een nieuwe manier in het park verschijnen terwijl ze in elk van de themalanden verschijnen, waarbij ze iedereen begroeten en verwelkomen in Shanghai Disneyland. Nauwe interactie en close-upfoto's met personages worden opgeschort tijdens de eerste fase van heropening.

De frequentie van saneringsmaatregelen zal worden verhoogd om de normen voor netheid die al in het hele park gelden, te vergroten en handdesinfecterende middelen zullen verkrijgbaar zijn bij attracties, restaurants en winkels.

Het resort kijkt ernaar uit om medische professionals te erkennen en te vieren die hebben geholpen om onze heropening op een geschikt moment in de nabije toekomst mogelijk te maken.

Op basis van de aanvullende maatregelen en procedures vragen we gasten begrip en naleving van de volgende vereisten wanneer Shanghai Disneyland heropent: *

* Koop voorafgaand aan uw aankomst gedateerde toegangskaarten voor Shanghai Disneyland, aangezien de verkoop ter plaatse niet beschikbaar is. Jaarpashouders moeten vóór hun bezoek aan het park een reservering maken voor hun bezoekdatum en -tijd via de officiële online kanalen van Shanghai Disney Resort. Tijdens deze "geavanceerde reserveringsperiode" worden algemene toegangskaarten voor Shanghai Disneyland niet geaccepteerd; **

* Verstrekken van persoonlijke informatie voor elke gast die het park bezoekt, inclusief naam, telefoonnummer, ID-type en ID-nummer via de officiële online kanalen van Shanghai Disney Resort na aankoop van een kaartje en voor aankomst in het resort. Na het succesvol indienen van de vereiste identificatie-informatie wordt een Shanghai Disneyland-reserverings-QR-code verstrekt en gasten dienen de code te presenteren voordat ze het pretpark betreden;

* Registreer u vóór uw aankomst voor de QR-code voor de gezondheid, die moet worden getoond bij het betreden van een willekeurige locatie in Shanghai Disney Resort. Alleen gasten met een groene QR-code voor gezondheid mogen het resort betreden;

* Wees bereid om een identiteitskaart van de Chinese overheid of een geldig reisdocument te tonen voor elke gast bij de tourniquets van het park (foto's of gedrukte exemplaren worden niet geaccepteerd);

* Bij aankomst een temperatuuronderzoek ondergaan;

* Draag tijdens het hele bezoek aan het resort een goedgekeurd masker, behalve tijdens het dineren.

** De geldigheidsperiode van een Shanghai Disneyland Jaarpas wordt verlengd voor het aantal verloren dagen tussen de sluitingsdatum van het park op 25 januari 2020 en het einde van de 'geavanceerde reserveringsperiode'. Een Shanghai Disneyland-jaarpas die is verlopen vóór 25 januari 2020 of die is gekocht na het einde van de "geavanceerde reserveringsperiode", wordt niet verlengd. Hetzelfde verlengingsbeleid is van toepassing op de geldigheidsperiode voor algemene toegangskaarten voor Shanghai Disneyland. Het gedetailleerde verlengingsbeleid, inclusief uitsluitingsdagen, wordt afzonderlijk met de pas en de kaarthouders meegedeeld.

Media

New China TV

10 years Themeparksnews