Jeremy Maguire te Legoland Florida Aanbevolen

LEGOLAND Florida Resort is slechts enkele dagen verwijderd van het brengen van gasten van het theater naar het pretpark met de lancering van THE LEGO MOVIE WORLD. Deze indrukwekkende uitbreiding, gecreëerd in samenwerking met Warner Bros., bestaat uit drie nieuwe attracties en talloze andere attracties, allemaal geïnspireerd op de personages en thema's van de wereldwijde blockbuster THE LEGO MOVIE en het spannende nieuwe avontuurlijke vervolg op groot scherm THE LEGO MOVIE ™ 2: het tweede deel.

Vandaag nam Jeremy Maguire, kind acteur in de populaire televisieserie "Modern Family", de eer waar als de eerste gast in THE LEGO MOVIE WORLD op LEGOLAND Florida Resort tijdens de opening op 27 maart. Jeremy's ogen glommen van opwinding toen hij de nieuwste attracties van het park beleefde zoals Unikitty's Disco Drop, THE LEGO MOVIE Masters of Flight en Battle of Bricksburg. Alsof dat nog niet genoeg plezier was, klom Maguire ook naar de top van Benny's Playship en nam hij alle talrijke ervaringen op in de nieuwste toevoeging aan LEGOLAND Florida Resort.

Maguire is een kinderacteur die momenteel schittert als 'Joe Pritchett' in de bekroonde ABC-comedy 'Modern Family'. De show begint dit najaar met het filmen van zijn 10e seizoen. Jeremy is ook te zien in zijn rol als 'Trevor' in de met drama gevulde film 'I'm Not Here', tegenover J.K. Simmons en Sebastian Stan.

Media