Nieuwe spectaculaire droneshow voor Halloween!

Halloween staat voor de deur en LEGOLAND® Florida Resort introduceert een gloednieuwe Monster Skytacular drone-luchtshow! Maak je klaar om te feesten met je favoriete LEGO®-monsters deze herfst wanneer Brick-or-Treat Monster Party op geselecteerde zaterdagen en zondagen van 14 september tot en met 27 oktober weer terugkomt. Mis bovendien onze speciale openingsdag op vrijdag 13 september niet. Deze bonusdag met Halloween-thema geeft je nog meer tijd om van de festiviteiten te genieten!

Dit kindvriendelijke evenement is de enige tijd van het jaar waarop gasten de exclusieve LEGO-monsterpersonages van het park kunnen ontmoeten, kunnen genieten van onze exclusieve, tijdelijke eet- en drinkaanbiedingen, kunnen genieten van speciale meeslepende Halloween-shows en langs de deuren kunnen gaan om ladingen snoep te verzamelen. Het is het ultieme Halloweenfeest voor kinderen, vol met geweldig entertainment en attracties.

“We zijn verheugd om een ​​nieuw niveau van innovatie en entertainment te introduceren aan onze gasten met onze Monster Skytacular droneshow. Dit is een historische primeur voor elk LEGOLAND Park,” zei LEGOLAND Florida Resort President Franceen Gonzales. “Als de nieuwe President van dit geweldige resort is het opwindend om meteen aan de slag te gaan met zo’n opmerkelijk evenement. We kunnen niet wachten tot iedereen getuige is van LEGO-creativiteit gecombineerd met geavanceerde technologie die onze lucht verlicht deze Halloween.”

NIEUW! Monster Skytacular Drone Show
Sluit je Brick-or-Treat-avonden af ​​met de opwindende en gloednieuwe Monster Skytacular-luchtshow! Met oogverblindende drones, vuurwerkflitsen en stampende beats gaat het monsterfeest de lucht in. Voor het eerst in de geschiedenis van LEGOLAND Florida Resort vliegen 500 individuele drones hoog boven Lake Eloise om elke evenementenavond af te sluiten met een geweldige show. De ultramoderne drones hebben ingewikkelde, gesynchroniseerde patronen en combineren de opwinding van vuurwerk… LEGO en technologie worden op een unieke manier naadloos gecombineerd.

Snoep, snoep en NOG MEER snoep
Het Monsterfeest zou niet compleet zijn zonder de kans om Brick-or-Treat te doen door de straten van LEGOLAND Florida Resort. Wandel door geweldige themagedeeltes van het park om je tassen te vullen met al het snoep bij de zeven thema snoepstations. Pas op voor de vloek van de farao terwijl je langs de wezens van het koninkrijk sluipt helemaal naar Wicked Sweet Way. Alle snoepstations gaan elke dag van het evenement om 14:00 uur open en er zijn gratis snoepzakken beschikbaar voor gasten.

Bron/fotocredit: Seaworld Orlando