Energylandia viert zijn 10e verjaardag!

Het grootste themapark van Polen nodigt u uit om zijn 10e verjaardag te vieren op zondag 14 juli van 10.00 tot 20.00 uur. Het lijkt een dag vol emoties, dromen die uitkomen en onvergetelijke momenten te worden. Energylandia heeft veel verrassingen en attracties voor alle gasten voorbereid. Dit evenement kun je simpelweg niet missen.

Dat is geen geheim dat dit het meest spectaculaire jaar in de geschiedenis van Energylandia is.
Het 10-jarig jubileum, de opening van de nieuwe Sweet Valley-zone in april en talrijke thematische evenementen zijn slechts enkele van de vele redenen waarom u het park nu zou moeten bezoeken. Bent u op zoek naar de volgende droomkans om naar ons toe te komen? Wij hebben iets unieks voor u: onze verjaardag! Een dag vol gedeelde momenten die je nog lang zult herinneren.

10 jaar zijn voorbijgegaan, net als één dag! Wat hebben we voorbereid voor 14 juli?

Er wordt een gigantische taart opgemaakt van cupcakes die op alle gasten wachten. Ook hebben we een aantal spellen en toneelstukken voorbereid met onze animators, enkele extra shows uitgevoerd door artiesten uit Polen en het buitenland, evenals wedstrijden met de kans om interessante gadgets te winnen. Energylandia, dat in 2014 begon met ‘slechts’ 26 hectare, beslaat nu een bijna drie keer zo groot gebied en biedt maar liefst 133 attracties. Van de pittoreske Little Kids Zone tot de Extreme Zone vol gekke achtbanen.

Dit is echter niet het einde, want 2024 is tot de nok gevuld met attracties! Op 13 juli (zaterdag vóór de verjaardag) en 10 augustus staat de Magic Night & Beach Party gepland.
Het betekent 13 uur plezier tot 23.00 uur – waarbij het park verlicht is met miljoenen lichtjes en een zomers klimaat.

Energylandia groeit als kool. Zo is het park in 10 jaar veranderd!

Energylandia is een plek vol emoties en divers entertainment. Het feit dat Zator ook de thuisbasis is van het nr. 1 waterpark van Europa is het beste bewijs voor deze woorden! Waterattracties, zwembaden met verwarmd water, glijbanen en ligbedden, het is een perfecte plek voor zomerse ontspanning. Ook tijdens de feestdagen profiteert u van het rijkste aanbod
van artistieke optredens en talrijke shows. Professioneel voorbereide optredens bieden u het hoogste niveau van entertainment
om te ontspannen na een dag vol emoties.

Laten we de permanente attracties niet vergeten! De kleintjes zullen verliefd worden op Little Kids Zone en Circus Zone, vol sprookjesfiguren en veilig entertainment. RMF Dragon Roller Coaster biedt spanning voor het hele gezin, en voor liefhebbers van spannende actie is er de Extreme Zone met de snelste Mega Coaster van Europa, de Pepsi Hyperion, de recordbrekende Speed ​​Water Coaster en de Zadra Made in Małopolska houten achtbaan in Drakenzone. Bovendien biedt het enorme Wonder Wheel een spectaculair uitzicht op de omgeving, en waterliefhebbers vinden de dominante Double Launch Coaster Abyssus met vier inversies die een nat avontuur in Aqualantis garanderen.

Zo ziet het grootste pretpark van Polen er vandaag de dag uit.

Energylandia, gelanceerd op 14 juli 2014, heeft zich in de loop der jaren aanzienlijk ontwikkeld en uitgebreid met extra zones, waardoor een sterke positie op de Europese markt in de themaparkindustrie is opgebouwd. Tegenwoordig is het een achtbaanpark nr. 1 in Europa, verdeeld in zeven thematische zones, met attracties voor alle leeftijdsgroepen. Hier vindt u ook talloze restaurants, bars, souvenirwinkels en podia waar korte shows worden gepresenteerd.

Mis deze unieke kans om dit te vieren niet! Kom op 14 juli naar Energylandia en ervaar magie, emoties en vreugde op het hoogste niveau. Het beste moet nog komen!

Happy Birthday vanwege het hele Themeparksnews team
Bron:video/fotocredit: Energylandia