Brick-or-Treat Monster Party

Heksen, mummies en vampiers, oh my! Monsters van alle soorten nemen het LEGOLAND® California Resort van Merlin Entertainments over, want het epische Brick-or-Treat Monster Party keert dit Halloweenseizoen terug. Brick-or-Treat begint op 14 september en transformeert het park in een Halloween-uitje vol plezier met snoep, betoverende shows en LEGO®-personages. Het evenement vindt plaats op geselecteerde zaterdagen en zondagen tot en met 27 oktober en alle angstaanjagend leuke festiviteiten zijn inbegrepen bij de algemene toegang.

Het Monsterfeest begint wanneer gasten het park binnenkomen en Monster Security Checkpoint Street Performers zorgen ervoor dat alleen “echte monsters” het feest betreden! Ontmoet LEGO® Monster-personages, waaronder Spider Lady, Monster Rocker, Mummy en meer, voordat je “brick-or-treat” door de snoeproutes van het park gaat.

Parkbezoekers kunnen op weekdagen Halloween het hele seizoen lang vieren met kostuumfiguren, Halloween-thema’s en -decoraties in het hele park en monsterlijk lekkere seizoensgebonden lekkernijen. Bovendien krijgen gasten van LEGOLAND® Hotel en LEGOLAND® Castle Hotel toegang tot de Brick Boo-gie Bash. De exclusieve kindernachtclub transformeert met een verlichte dansvloer, een afspeellijst vol met door kinderen goedgekeurde deuntjes en interactieve dance-offs. Entertainers zorgen ervoor dat het feest elke avond van 18.00 tot 21.00 uur blijft knallen.

LEGOLAND gelooft dat het geweldig is voor iedereen. Om ervoor te zorgen dat elke bezoeker een leuke Halloween-ervaring heeft, zijn alle LEGOLAND Resorts in Noord-Amerika gecertificeerde autismecentra en werken ze samen met de International Board of Credentialing and Continuing Education Standards om personeel te trainen en te certificeren in sensorisch, omgevings- en emotioneel bewustzijn.

Bron/fotocredit: Legoland California