Bellewaerde

Onze trip naar Bellewaerde is heel goed verlopen. Bij aankomst werden we goed onthaald. Het personeel was zeer vriendelijk.

Wist je dat als je een enquête invult, je een voordringpas krijgt voor 1 attractie naar keuze? Dus als je 5 minuutjes van je tijd geeft, win je 30 minuutjes bij een attractie.

Het park is zeer mooi en de dieren zitten echt mooi en groot en worden zeer goed verzorgd.

De 3 baby leeuwtjes zijn niet meer met 3 jammer genoeg, Ze zijn nog maar met 2. Eentje is ‘s nachts overleden omdat hij te zwak was.

Voor de verkeersveilige dag was er vannalles te doen: een verkeerspark dat beoordeeld werd door de politie, een tolauto en een verkeersquiz.

Wat ook zeker een goede attractie is, is de hurucan: een zeer mooie attractie.

Het rit verloop:

Je vertrekt in het station en rijdt tussen een waterval waar je serieus nat van wordt. Dan rijd je door 2 tempels en word je omhoog gehesen, dan rij je even buiten en dan duik je het diepe in met lichteffecten en een heerlijk soundtrack. Een top attractie dus!! Het personeel aan de attracties is heel vriendelijk en grappig.

Echt een top park!! Mogen we jullie nog attent maken op 1 ding: op de El Volador niks in de zakken steken want we zijn er 2 x in geweest en 2 x zijn er mensen hun spullen mogen gaan zoeken in het water.

Daarna zijn we naar de uitreiking geweest van de meest verkeersveilige school.

Daar was prins Laurent. Ook na de ceremonie hebben we een hapje en een drankje gekregen.

Voor de rest willen we het personeel nog bedanken voor de leuke dag. En mensen als jullie niet weten wat doen: allemaal naar Ieper, het is de moeite waard voor klein en groot.