Slagharen onthult details Crows Nest

Attractie- en Vakantiepark heeft meer details bekend gemaakt over Crows Nest. De Halloween Walkthrough is dit jaar aangepast voor de nieuwe editie. Zo is Crows Nest dit jaar overdekt en vernieuwd. Halloween Slagharen begint volgende week zaterdag.

‘’Crows Nest is tijdens Western Nightmares een stuk enger dan vorig jaar’’, zegt een woordvoerder van Slagharen. Daarnaast is er een speciale pre-show, vooraf aan het bezoek. Er zijn compleet nieuwe special effects en de vloer vis erhard. Vorig jaar werd er voor het eerst Halloween gevierd in Attractie- en Vakantiepark Slagharen. Dit jaar keren Western Nightmares en het familievriendelijke Scary Prarie terug naar het Overijsselse park.

De kraaien

Overdag nemen kraaien het doolhof over, ze proberen de bezoeker te laten verdwalen. ‘’Kunnen jullie samen de gemene kraai slim af zijn en veilig de uitgang vinden?’’, aldus Slagharen. Als de avond valt, wordt het Crows Nest volgens het attractiepark een plek van pure angst: ‘’ Elke stap die je zet, brengt je dichter bij de uitgang… of bij een val. De schaduwen bedriegen, de kraaien krijsen, en de uitgang lijkt verder weg dan ooit. Kun jij ontsnappen, of wordt dit je laatste vluchtpoging?’’

Halloweenprogramma

Tijdens Halloween in Slagharen is er overdag een ander programma dan ’s avonds. Scary Prairie is speciaal gericht op gezinnen met kinderen, terwijl ’s avonds Western Nightmares plaatsvindt, geschikt voor oudere kinderen en volwassenen. ‘’De acteurs staan klaar om jou de nachtmerrie van je leven te bezorgen’’, aldus Slagharen. Slagharen won vorig jaar twee Scare Awards voor Halloween. Het park kreeg onder andere de publieksprijs voor Western Nightmares. Het Crows Nest is overdag  familievriendelijk, terwijl het ’s avonds behoorlijk eng kan worden. Crows Nest is tijdens Scary Prairie gratis, het is wel noodzakelijk om een tijdslot te reserveren.

Scary Prairie vindt plaats op 12 oktober, 13 oktober en van 19 oktober tot en met 3 november. Western Nightmares vindt plaats op acht avonden; 18, 19, 25, 26, 30, 31 oktober en op 1 en 2 november. De avond duurt van 18:06 uur tot en met 22:00 uur. Tijdens deze avonden is een aantal attracties langer geopend dan gebruikelijk.

Bron/Fotocredit: Attractie- & Vakantiepark Slagharen