Nachtwacht & Het Huis van Pandora

Nu de zomer achter de rug is, kijkt Plopsa reikhalzend uit naar de halloweenperiode – want dat het griezelleuk zal worden, dát staat voorop. Ook dit jaar pakken de Plopsa-parken uit met een uitgebreid halloweenaanbod, speciaal ontworpen om ook gezinnen met jonge kinderen een onvergetelijke ervaring te bieden.

Wat kunnen bezoekers verwachten in de verschillende Plopsa-parken?

Plopsaland Resort

Vanaf 6 oktober baadt het Plopsaland Resort in een halloweenjasje met duizenden pompoenen, strobalen en gekke figuren, met in de hoofdrol: de Pompoenkoning. Van 6 oktober tot en met 3 november opent, ieder weekend en tijdens de volledige herfstvakantie, het gloednieuwe belevenishuis ‘Nachtwacht & Het Huis van Pandora’ z’n deuren in Plopsaland De Panne. Dit gratis belevenishuis biedt een spannende interactieve ervaring waar bezoekers zelf doorheen kunnen lopen om zich op die manier volledig te laten onderdompelen in de wereld van Nachtwacht. Bovendien brengt Nachtwacht iedere weekdag van de herfstvakantie een spetterend optreden op de Kiosk op het Dorpsplein tijdens Ketnet Halloween.

Van 6 oktober tot en met 3 november geeft ook Piet Piraat ieder zaterdag, zondag en elke dag tijdens de herfstvakantie het beste van zichzelf tijdens een spannende liveshow vol enge nummers, samen met Bertus Bandiet. En dat is nog niet alles: alle Studio 100-figuren krijgen tot en met 3 november een unieke halloweenoutfit aangemeten. Deze kunnen bezoekers aanschouwen tijdens een exclusieve Halloween-editie van het Studio 100 Festival on Wheels.

Plopsa Indoor Hasselt & Plopsa Station Antwerp

Ook in de Plopsa-indoorparken wordt er volop Halloween gevierd. Naast griezelleuke ontmoetingen met de Studio 100-figuren en halloweendecoratie in beide parken, genieten bezoekers van Plopsa Indoor Hasselt van 26 oktober tot en met 3 november van een halloweenshow van de stoerste kabouter van het kabouterbos: de enige echte Kabouter Klus.

Plopsa Coo Ardennes

In Plopsa Coo Ardennes breekt de Halloween-gekte los van 5 oktober tot en met 3 november. Bezoekers lopen er huiveringwekkende figuren, waaronder levensechte dino’s en de Pompoenkoning, tegen het lijf. Van 19 oktober t.e.m. 3 november genieten bezoekers bovendien van een Nachtwacht Magico Show waarbij vampiers, weerwolven en elfen tot leven komen. Ook hier zijn de Studio 100-figuren in een exclusief halloweenkostuum te bewonderen.

“Dit jaar kiezen de Plopsa-parken voor een volledig familiegerichte invulling van Halloween. Deze bewuste keuze sluit perfect aan bij het DNA en de kernwaarden van Plopsa. Met deze aanpak willen we bezoekers van alle leeftijden een magische Halloween bezorgen, volledig in lijn met de vertrouwde Plopsa-sfeer.”
– Carl Lenaerts, CEO Plopsa

Bron/fotocredit: Plopsa