Gameplay Theater

“Ghostly Manor” wordt het eerste Gameplay Theater ter wereld en wordt geïnstalleerd in Paultons Park in het Verenigd Koninkrijk. Deze revolutionaire interactieve darkride combineert een eindeloos ritsysteem, meeslepende mediascènes, decoratieve scènes en innovatieve interactieve technologie.

Paultons Park is een van de populairste en meest geliefde familiepretparken in het Verenigd Koninkrijk. Het ligt in het New Forest National Park in Hampshire en biedt meer dan 70 attracties. De nieuwe attractie wordt gehuisvest in het voormalige 4D-bioscoopgebouw. ​​De buitenkant van Ghostly Manor is een eerbetoon aan het originele Paultons Manor dat ooit in de tuinen van Paultons Park stond. Het thema en de verhaallijn voegen een laag historische charme toe aan de nieuwe attractie en verbinden het met het rijke erfgoed van het park. De innovatieve attractie zal naar verwachting in mei 2025 voor het publiek worden geopend.

Gameplay Theater

Het Gameplay Theater is een interactieve darkride die bezoekers door een reeks scènes transporteert, waarbij grote projecties worden gecombineerd met zeer thematische decoratieve scènes en talloze speciale effecten. Met elke draai om zijn as onthult het voertuig een nieuwe wereld om te verkennen, wat een verhaalgedreven ervaring biedt die zowel meeslepend als spannend is. Het Gameplay Theater is ontworpen om uitzonderlijk veel plezier en een hoge capaciteit te bieden op een relatief beperkt oppervlak.

Ghostly Manor


In Ghostly Manor volgen gasten de avonturen van de beroemde spokenjager Dr. Kinley, die op een missie is op de Noordpool om de ongrijpbare ijsgeest te vinden. In zijn afwezigheid heeft hij gasten uitgenodigd om zijn landhuis te verkennen. Ze zullen echter al snel merken dat er veel spoken zijn ontsnapt. Uitgerust met een speciaal ontworpen interactief apparaat genaamd “Phantom Phaser”, moeten gasten alle spoken in het landhuis vangen om ze weer veilig te stellen. Maar houd “Ohjee” in de gaten – de meest angstaanjagende geest in het landhuis. Om hem te heroveren, heb je al je vaardigheden en teamwerk nodig. Terwijl gasten spoken in elke scène neerschieten, verzamelen ze een score die bij de uitgang van de rit kan worden bekeken.

Maak kennis met het team


Het Gameplay Theater ride-concept is ontworpen en ontwikkeld door Mack Rides in nauwe samenwerking met Lagotronics Projects voor de integratie van interactieve technologie, AV, verlichting en speciale effecten. Leisure Expert Group heeft hun creatieve expertise bijgedragen aan Ghostly Manor door de verhaallijn te ontwikkelen en de scènesets en het entreegebied te ontwerpen. Themics werkt ook ijverig aan het creëren van boeiende thema’s die de meeslepende sfeer van de ride versterken.

Samen met Paultons Park bundelen deze bedrijven hun krachten om een ​​hoogwaardige ervaring te creëren.

Bron/video/fotocredit: Lagotronics Projects