SeaWorld Orlando onthult ’s werelds uniek Arctisch vliegtheater

SeaWorld Orlando, de Coaster Capital van Orlando, bekend om zijn indrukwekkende selectie van spannende en unieke attracties, onthulde plannen voor zijn nieuwste baanbrekende attractie die in het voorjaar van 2025 geopend moet worden: ’s werelds eerste Arctisch vliegend theater. Deze nieuwe ervaring nodigt gezinnen uit om over ijzige landschappen te zweven, onder bevroren water te duiken en oog in oog te komen met enkele van ’s werelds meest magnifieke wezens. Van majestueuze belugawalvissen tot ontzagwekkende orka’s en walrussen, dit avontuur plaatst de deelnemers midden in de actie. Het is ook allemaal binnen, dus regen of zonneschijn, deze attractie garandeert het hele jaar door een coole, spannende ontsnapping voor het hele gezin.

Voortbouwend op de gezinsvriendelijke sensaties van de nieuwste attractie van het park, Penguin Trek, biedt deze nieuwe attractie plaats aan gasten met een minimale lengte van slechts 39 inch, zodat het hele gezin samen van het avontuur kan genieten. Bezoekers gaan op deze 4:30 minuten durende reis in een van de twee meeslepende theaters met meerdere verdiepingen van de attractie, elk met plaats voor 30 gasten. Ze ervaren de Noordpool alsof ze er echt zijn, getuige van verbluffende beelden in de lucht en onder water, inclusief het verbluffende noorderlicht en afgelegen, ongerepte gebieden van de Noordpool.

Alleen bij SeaWorld Orlando krijgen passagiers de zeldzame kans om een ​​naadloze reis te ervaren van onderwaterbeelden van het zeeleven van de Arctis tot de buitenste atmosfeer, wat een satellietperspectief biedt van deze ongelooflijke en uitgestrekte regio. Deze attractie benadrukt SeaWorld Orlando’s toewijding om educatie te combineren met entertainment en biedt gasten een uitgebreid beeld van het uitgestrekte en gevarieerde ecosysteem van de Arctis.

Dankzij speciaal voor dit project gemaakte filmapparatuur kon het bekroonde productieteam in enkele van de meest afgelegen delen van het Noordpoolgebied filmen en de diverse omgeving in verbluffend detail vastleggen. Van weelderige, groene landschappen die de typische percepties van het Noordpoolgebied uitdagen tot de met sneeuw bedekte vergezichten en kristalheldere wateren vol met zeeleven, gasten worden naar locaties vervoerd die anders voor de meesten onbereikbaar zijn.

“We zijn verheugd om deze unieke attractie te introduceren bij SeaWorld Orlando”, aldus Jon Peterson, President van SeaWorld Orlando. “Deze indoor, meeslepende, vliegende theaterervaring onderstreept onze toewijding aan educatie, dierenverzorging en onderzoek. Wanneer gasten uitstappen, bevinden ze zich in het ontzagwekkende wonder van een van de meest afgelegen plekken ter wereld, oog in oog met enkele van diezelfde dieren die in het Noordpoolgebied voorkomen, zoals belugawalvissen, walrussen en meer. Door de wonderen van het Noordpoolgebied tot leven te brengen, bieden we gasten een ongeëvenaarde en meeslepende ervaring die blijvende herinneringen zal creëren voor mensen van alle leeftijden.”

Met de lancering van dit vliegende theater met Arctisch thema blijft SeaWorld Orlando innoveren en uitbreiden met attracties van wereldklasse, waarmee het zijn status als een problematische bestemming is voor zowel sensatiezoekers als gezinnen verstevigt. SeaWorld 2025 Annual Pass-leden krijgen de exclusieve kans om als een van de eersten deze baanbrekende attractie te rijden voordat deze voor het grote publiek wordt geopend. Passen zijn nu te koop, dus gasten zullen hun passagiers machtigen om deel uit te maken van dit eindeloze avontuur.

Met de lancering van dit vliegende theater met Arctisch thema blijft SeaWorld Orlando innoveren en uitbreiden met attracties van wereldklasse, waarmee het zijn status als een problematische bestemming is voor zowel sensatiezoekers als gezinnen verstevigt. SeaWorld 2025 Annual Pass-leden krijgen de exclusieve kans om als een van de eersten deze baanbrekende attractie te rijden voordat deze voor het grote publiek wordt geopend. Passen zijn nu te koop, dus gasten zullen hun passagiers machtigen om deel uit te maken van dit eindeloze avontuur.

Wees een van de eersten die de aankomende attractie van 2025 bezoekt met een SeaWorld Annual Pass

Gasten kunnen het beste van SeaWorld Orlando ervaren met een 2025 annual pass, inclusief onverslaanbare voordelen, onbeperkte bezoeken en de kans om als eerste deze nieuwe attractie van 2025 te bezoeken voordat deze voor het publiek wordt geopend. Jaarpassen voor 2025 zijn nu te koop en beginnen bij slechts $ 15,75 per maand zonder aanbetaling. Voor een beperkte tijd kunnen gasten hun 2025 annual pass kopen en gratis upgraden naar het volgende niveau. Het lidmaatschap omvat onbeperkte toegang, toegang tot levendige seizoensevenementen en exclusieve Pass Member-voordelen zoals GRATIS gasttickets, GRATIS parkeren en speciale kortingen op merchandise en eten en drinken. Bovendien ontvangen Pass Members het hele jaar door speciale maandelijkse beloningen, zoals exclusieve Pass Member-merchandise, dierenervaringen achter de schermen, exclusieve food- en beverage-aanbiedingen voor het festival en kortingen op toegang tot het afzonderlijk te boeken Howl-O-Scream-evenement van SeaWorld. Het SeaWorld Orlando Annual Pass-programma biedt de bronzen, zilveren, gouden en platina jaarlijkse pasopties. De platina pas geeft toegang tot alle 11 parken in de VS die deel uitmaken van het United Parks & Resorts-parkenportfolio, waaronder drie SeaWorld-parken, twee Busch Gardens-parken, twee Sesame Place-parken en verschillende bekroonde waterparken. Annual Pass-leden krijgen ook exclusieve kortingen bij Discovery Cove in Orlando. Het Annual Pass-programma is op een gastvriendelijke manier gestructureerd, zodat bezoekers de pas, de voordelen en de parken kunnen kiezen die het beste bij hun behoeften passen. Er zijn beperkingen van toepassing.

Bron/videocredit: Seaworld Orlando