Movie Park Germany laat de monsters weer uit hun graven komen.

De vlammen van de hel laaien al op en de duisternis werpt zijn schaduw vooruit. Over slechts een paar weken gaan de poorten van de verdoemenis weer open in Movie Park Germany en luidt het Halloween Horror Festival zijn 26e apocalyps in! Het grootste Halloween-evenement van Europa heeft een bloedvers pact met de duivel gesloten en daagt zijn gasten uit met een uitgebreid Halloween-programma.

In de nieuwe liveshow “Unhallowed – The Freak Show Straight Out of Hell” in Studio 7 laten illusionist Christian Farla en zijn team op het podium nachtmerries tot leven komen. De demon van de onderwereld en een hemelse priester gaan een hevig gevecht aan om de ziel van een jonge vrouw en testen daarbij de grenzen van het publiek. Meer dan 280 monsters, acht horrorhuizen,
vier scare zones, de 4-D film “The Conjuring”, DJ Max Bering en de populaire hypno-casting met Stephan Nölle, die de zintuigen in verwarring brengt, zijn ook weer van de partij in de donkerste tijd van het jaar.

“Na ons grote jubileum vorig jaar is Movie Park Germany klaar voor nog meer Halloween en horror!”
zegt General Manager Thorsten Backhaus. “We hebben een passend entertainmentprogramma samengesteld voor alle horrorfans.” Op een totaal van 24 evenementendagen tussen 28 september en 10 november 2024 verwelkomen de Horrorwood Studios alle moedige gasten die zich onder het
motto van dit jaar “Stay Quiet, Stay Alive” wagen aan de duistere kant van het park.

Maar er is nog één item op het programma waar het park erg STIL over is: Er staat een nieuw horrorhuis in Studio 1 op het programma met duistere samenzweringen die passen bij het thema van dit jaar. Het welbewaarde geheim wordt de komende dagen onthuld.

Bron/fotocredit: MoviePark Germany