Energylandia uitgeroepen tot beste pretpark van Europa!

Energylandia werd uitgeroepen tot het beste pretpark van Europa volgens de laatste ranglijst die werd gepubliceerd door het Duitse bedrijf Gominga. Deze enorme onderscheiding is het resultaat van een nauwkeurige analyse die is uitgevoerd door experts in statistieken en meningen van klanten. De ranglijst is gebaseerd op duizenden beoordelingen en weerspiegelt getrouw de ervaringen van bezoekers.

Gominga, dat bekend staat om het beheer van klantmeningen en de analyse van beoordelingen, voerde een gedetailleerd selectieproces uit. In de eerste fase bestudeerde het bedrijf een database van meer dan 200 pretparken uit heel Europa, waarbij de nadruk lag op de parken die de hoogste beoordelingen kregen en het grootste aantal beoordelingen hadden. Vervolgens werd een sentimentanalyse uitgevoerd in de meningen van gasten, waardoor de meest geprezen en bekritiseerde aspecten van elk park konden worden geïdentificeerd.

Energylandia kreeg een speciale waardering voor de verscheidenheid aan attracties, die – zoals vaak werd benadrukt – zijn aangepast aan alle leeftijdsgroepen. Gasten prezen ook de netheid van het park en de professionaliteit en vriendelijkheid van het hele personeel. Energylandia kon gerenommeerde parken als Disneyland Parijs, Europa-Park in Duitsland en PortAventura in Spanje verslaan.

De ranglijst benadrukte dat Energylandia – ondanks zijn relatief korte geschiedenis – zich dynamisch ontwikkelt. Momenteel biedt het grootste park van Polen 133 attracties verdeeld over zeven verschillende thematische zones, die het hoogste niveau van entertainment voor alle bezoekers garanderen. Dit jaar introduceerde het park de Sweet Valley, die snel een van de favoriete zones van de gasten werd. De auteurs van de ranglijst gaven aan dat bezoekers van over de hele wereld worden aangetrokken door attracties als Pepsi Hyperion, Made in Małopolska Zadra of Abyssus, en er werd ook veel aandacht besteed aan de Water Park-zone, die extreem populair is; vooral op warme dagen.

Van 16 augustus tot 1 september 2024 biedt Energylandia haar gasten een unieke korting genaamd “We extend the holidays”. Dit is een geweldige kans om zelf te zien waarom het park de titel van beste park van Europa heeft gewonnen. Als onderdeel van de korting betaalt iedereen die vier tickets koopt, er slechts drie. De aanbieding geldt voor eendaagse, tweedaagse en driedaagse tickets en de gekochte tickets zijn geldig van 2 september 2024 tot 2 februari 2025

De korting omvat ook unieke evenementen zoals de Golden Polish Autumn, Halloween Time en Winter Kingdom, die het aanbod van Energylandia nog verder verrijken. Dit is het perfecte moment om uw bezoek te plannen en te genieten van alle attracties die het best beoordeelde pretpark in Polen te bieden heeft.

Bron/fotocredit: Energylandia