LEGO® World Parade sluit de zomer af met een laatste mars

Nu het zomerseizoen ten einde loopt, is er geen betere manier om afscheid te nemen dan door mee te zingen en dansen op de eerste LEGO® World Parade van het land in het LEGOLAND® California Resort van Merlin Entertainments! Met nog maar vijf voorstellingsdata te gaan, kunnen gezinnen de laatste dagen van de zomer vieren door mee te rocken terwijl LEGO®-themaparadewagens met iconische personages door het familiepretpark trekken. De parade zal wegmarcheren om plaats te maken voor het Halloweenseizoen en de terugkeer van het epische Brick-or-Treat Monster Party, dat op 14 september van start gaat.

Gasten van het Resort kunnen de laatste LEGO World Parade bezoeken van 24 tot en met 25 augustus en van 31 augustus tot en met 2 september. De parade bevat een oogverblindende reeks LEGO-thema-praalwagens, waaronder een felrode LEGO City Firetruck, een roekeloos piratenschip en praalwagens geïnspireerd op LEGO® NINJAGO®, LEGO® City Deep Sea Adventure en DUPLO®. Deze praalwagens worden vergezeld door een exclusief ensemble van LEGO-personages en meer dan 50 artiesten, die het publiek betrekken terwijl ze door de westkant van het park marcheren.

Om alle zomerpret te ervaren in LEGOLAND® California, inclusief het LEGOLAND® Water Park en het SEA LIFE® aquarium, biedt het familiepretpark kindertickets aan voor $ 39,- voor bezoeken tot en met 13 september. Deze aanbieding is voor een beperkte tijd geldig en eindigt op 28 augustus.

Op zoek naar een last minute zomervakantie? Bespaar tot 40% op kamers van zondag tot en met donderdagavond in het LEGOLAND® Hotel. Het LEGOLAND Hotel, verkozen tot een van de vijf beste familieresorthotels in de 10Best Readers’ Choice Awards van USA Today, ligt op een steenworp afstand van de ingang van het park en biedt exclusief entertainment zoals de brick-boogie kids nightclub en vroege toegang tot het nieuwste land van het resort, Dino Valley.

Voor meer informatie over LEGOLAND California, bezoek onze website of volg ons op Facebook. Om een ​​vakantiepakket te boeken bij LEGOLAND Hotel, bezoek onze vakantiepakketpagina. Gasten kunnen ook dag tickets of jaarpassen kopen met of zonder hotelverblijf.

Bron/fotocredit: Legoland California